TÜM HABERLER

Izmir Ekonomi Üniversitesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü Öğrencileri NASA Johnson Uzay Merkezi Gezisi (2017)

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin (İEÜ) yetiştirdiği geleceğin mühendisleri NASA’da uzay ve havacılığın gelişimini yerinde inceleme fırsatın sahip oldular.

Izmir Ekonomi Üniversitesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği Bölümü Öğrencileri THY Uçak Simülatörü Ziyareti.

Izmir Ekonomi Üniversitesi Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümü öğrencileri THY uçak simülatörünü ziyaret etti.